Često postavljana pitanja

Zašto Med Visage RF?

Med Visage RF predstavlja najnovije dostignuće na području nekirurškog zatezanja lica, vrata i dekoltea. djelovanjem specijalno razvijenog aplikatora koji kombinira ultrazvuk i radio-frekvenciju, koji omogućuju UGODAN tretman, tretman BEZ NUSPOJAVA i najučinkovitije tretmane pomlađivanja lica, vrata i dekoltea.

Kako djeluje Med Visage?

Ultrazvučno djelovanje Med Visage tretmana omogućuje dubinski tretman koji može učinkovito smanjiti bore i opuštenost kože lica i vrata. Termalni učinci obiju tehnologija Med Visagea stvaraju trenje i povećavaju toplinu područja koje se tretira. Pojačanjem metabolizma fibroblasta i drugih stanica vezivnog tkiva pojačava se i stvaranje kolagena te elastina.

Povećana temperatura također stimulira dotok krvi u tretirano područje kojom dolazi više kisika i hranjivih tvari za iscjeljivanje. Korist pojačanog dotoka krivi je i u pojačanom dotoku limfe koja pomaže u otklanjanju toksina i otpadnih tvari.

Kakvi rezultati se mogu očekivati već nakon prvog tretmana?

Med Visage RF tretman trenutno popravlja teksturu, ton i čistoću kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva. Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je također i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled.

Tretman je u potpunosti neinvazivan te neposredno nakon postupka daje početne rezultate. No za potpuni učinak podizanja potrebno je čekati 2-3 mjeseca dok se istrošeni kolagen pomladi i zamjeni novim i jačim.

Koliko je tretmana potrebno za dugotrajne rezultate?

Preporučuje se serija od 4 – 6 tretmana, koja se provodi jednom tjedno.

Trajanje tretmana?

Jedan tretman traje od 30 do 45 minuta.

Koji je osjećaj povezan sa Med Visage RF tretmanom?

Klijent ima osjećaj laganog dubinskog zagrijavanja koje traje do nekoliko sati nakon tretmana, kao posljedica stimulacije koja se nastavlja čak i nakon samog tretmana.

Nakon tretmana nije neuobičajeno lagano crvenilo kože koja je posljedica ultrazvučnog djelovanja na tkivo.