Što je Med Visage?

Od tvorca revolucionarnog Med Contoura (www.medcontour.com.hr), dokazano najboljeg uređaja za oblikovanje tijela nekirurškom metodom na svijetu, koji je svojom patentiranom ultrazvučnom tehnologijom izazvao pravu revoluciju u svom segmentu, stiže

MED VISAGE RF – ultimativni uređaj za nekirurški "Face lifting".

Med Visage RF je neinvazivni uređaj koji kombinira ultrazvučnu tehnologiju s radio-frekvencijom za obavljanje anti-aging tretmana i borbu protiv opuštene kože lica, vrata i dekoltea. Uklanja bore, zateže opuštenu kožu i vraća/održava mladolik izgled vašeg lica, vrata i dekoltea! Ultrazvučno djelovanje omogućuje dubinski tretman koji može učinkovito smanjiti bore i opuštenost kože lica, vrata i dekoltea. Riječ je o ultrazvuku od 5MHZ, usmjerenog i složenog tako da optimizira doticaj s kožom pacijenta. Novi neinvazivni ultrazvučni sustav za lice potpuno je siguran i učinkovit. Radiofrekvencija je elektromagnetska energija valne duljine duže od mikrovalova, koja grije dermis i potkožno tkivo na kontrolirani način, bez nanošenja bilo kakve štete na epidermu. Neposredni učinak radiofrekvencije je da potiče proizvodnju kolagena, što daje koži učinak zatezanja. Tu je i sporiji progresivni učinak, gdje toplina potiče veću proizvodnju kolagena, dajući puniji, više pomlađen izgled kože.

Pomoću Med Visagea RF:

 • Zatežemo i pomlađujemo kožu lica, vrata i dekoltea
 • Uklanjamo bore na licu i vratu
 • Stimuliramo proizvodnju novog kolagena
 • Izvodimo takozvani "Nekirurški lifting lica"
 • Smanjujemo podbradak
 • Smanjujemo podočnjake ispod očiju
 • Podižemo očne kapke
 • Izvodimo lifting ruku i koljena

Med Visage RF dokazano* stimulira stanične mehanizme koji su odgovorni za popravak tkiva i regeneraciju.

Med Visage RF, vaš najsigurniji partner u održavanju mladolikog izgleda vašeg lica, vrata i dekoltea!

ZA VAŠ MLADOLIK IZGLED – MED VISAGE RF!

Opremljen je jednim aplikatorom s dvije mogućnosti: ultrazvuk i radiofrekvencija. Ova revolucionarna tehnologija briše tragove vremena – bore, opuštenost i mrlje sa Vašeg lica.

Djeluje na cijelom licu: čelu, naborima oko nosa i ustiju, podočnjacima, kapcima, obrazima, te području ispod brade. Koža nakon tretmana odmah postaje zategnutija, glatka i elastičnija.

Djelovanje ultrazvuka potiče razvoj novog kolagena i stvara prirodan učinak podizanja tonusa i liftinga tokom vremena, dok je neposredan učinak radiofrekvencije poticanje proizvodnje kolagena, što daje koži učinak zatezanja.

Što postižemo s Med Visage RF tretmanom?

 • zatezanje kože
 • pomlađivanje kože
 • smanjenje bora
 • neinvazivno podizanje lica

Med Visage RF tretman omogućuje pomlađivanje kože i poboljšava tonus kože lica, redefinirajući obrise. Osjećaj za klijenta je dubinska toplina koja traje i do nekoliko sati nakon tretmana, kao dokaz da se stimulacija nastavlja i nakon završetka samog tretmana. Djelovanje ultrazvuka i radio-frekvencije potiče razvoj novog kolagena i stvara prirodan učinak podizanja tonusa i liftinga tijekom vremena.

Ultrazvučno djelovanje Med Visage tretmana omogućuje dubinski tretman koji može učinkovito smanjiti bore i opuštenost kože lica i vrata. Termalni učinci ultrazvuka i radio-frekvencije Med Visagea stvaraju trenje i povećavaju toplinu područja koje se tretira. Pojačanjem metabolizma fibroblasta i drugih stanica vezivnog tkiva pojačava se i stvaranje kolagena te elastina.

Med Visage RF tretman trenutno popravlja teksturu, ton i čistoću kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva. Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja tu je također i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled.

Tretman je u potpunosti neinvazivan te neposredno nakon postupka daje početne rezultate. No za potpuni učinak podizanja potrebno je čekati 2-3 mjeseca dok se istrošeni kolagen pomladi i zamjeni novim i jačim.


Pogledajte video o Med Visageu u Poliklinici Bagatin

Pogledajte kako radi Med Visage